Welkom bij BVHP

Word lid van BVHP!

BVHP is een vakbond, uitsluitend voor de horeca. 
Wij onderhandelen over de inhoud van de cao, als lid kun je daarover meebeslissen. Hoe meer leden, hoe meer invloed we kunnen uitoefenen.

Heb je vragen of problemen op je werk? Dan helpen onze juristen je graag! 

WAAROM LID WORDEN

Welkomstcadeau
Als je nu lid wordt van de BVHP betaal je pas vanaf 01-01-2025  voor het eerst contributie
Bekijk hier de welkomstflyer

Wil je ook lid worden van de BVHP? 
Vul dan het formulier hieronder in. 

Velden met een * zijn verplicht.

Persoonlijke gegevens

Contactgegevens

Bankgegevens


Werkgever

Algemene voorwaarden

Met het lidmaatschap van BVHP kun je gebruik maken van (juridische) bijstand als je hulp nodig hebt bij zaken die betrekking hebben op jouw rechtspositie op het werk. Denk hierbij aan een arbeidsrechtelijk geschil met jouw werkgever waar je zelf niet uitkomt en het beantwoorden van arbeidsrechtelijke vragen.

Ook kun je bij de juristen van BVHP terecht met vragen die zien op het sociaal zekerheidsrecht. Dit zijn bijvoorbeeld uitkeringsgerelateerde vragen over een WW-uitkering of een Ziektewetuitkering. Onze juristen kunnen jou van een advies voorzien, beoordelen de haalbaarheid van jouw zaak en bepalen of de tussenkomst van een rechter nodig is. Eventuele procedures voor de kantonrechter of de bestuursrechter worden door een jurist van BVHP gevoerd. Indien het voeren van een procedure noodzakelijk wordt geacht, kan het zo zijn dat BVHP een bijdrage in de (proces)kosten bij je in rekening brengt. Uiteraard zal daarover van tevoren worden geïnformeerd.

Je dient tenminste één jaar lid van BVHP te zijn voordat er juridische bijstand bij de gang naar de rechter kan worden geboden. Hulp op het gebied van arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht waarbij de gang naar de rechter niet aan de orde is, wordt al geboden vanaf de aanvangsdatum van het lidmaatschap. Let wel: als voorwaarde geldt dat het geschil is ontstaan nadat het lidmaatschap is ingegaan.

Wanneer je je lidmaatschap binnen zes maanden na aanvang opzegt, zal je ons de waarde van jouw welkomstcadeau en de gratis maanden lidmaatschap (terug) moeten betalen.


Werver

Heeft iemand jou aangeraden om lid te worden van BVHP en is hij/zij zelf al lid van BVHP? Wervers van nieuwe leden ontvangen €10,- op hun rekening.

Geef hieronder de volledige contactgegevens van jouw werver op:
Bevestiging geen robot

Op dit formulier is een beveiliging actief. Los de som op om verder te gaan, en gebruik cijfers in het antwoord.